Tervehdys, olen Pertti Muikku, Nardus Median perustaja. Nardus Media sai alkunsa vuonna 2009, mutta mediatyöt alkoivat osaltani jo yli 30 vuotta sitten.

Aluksi tein töitä pakallislehdille toimittajan ja kuvaajan roolissa vakituisena avustajana. Sen jälkeen siirryin freelanceriksi tekemään juttuja ja kuvaamaan eri järjestö-, aikakausi- ja sanomalehdille. Julkaistuja juttuja kertyi vuosien aikana muutama sata.

Vuonna 1998 ryhdyin tekemään ja taittamaan erästä järjestölehteä. Toimenkuvaani kuuluivat lisäksi videoiden tuottaminen ja radio-ohjelmien teko.

Vuoden 2000 alussa siirryin erääseen internet-yritykseen tekemään verkkosivuja ja grafiikkaa.

Muutaman vuoden kuluttua aloin tehdä mediatöitä omalla brändillä isomman yrityksen alla. Kun asiakkaita alkoi kertyä tarpeeksi, perustin vuonna 2009 Nardus Median.

Nardus Media on tehnyt vuosien aikana töitä yrityksille, järjestöille ja jonkin verran myös yksityisille. Mediatyöt ovat olleet moninaisia. Olemme tehneet lehtiä, mainoksia, radiomainoksia, radio-ohjelmia, suoria nettilähetyksiä, verkkosivuja, kauppoja, grafiikkaa, varainhankintaa, hakukonelöytyvyyttä, sosiaalista mediaa, valokuvausta, videokuvausta ja monia muitakin mediatöitä. Näitä opittuja taitoja tarjoan nyt asiakkailleni.

Media-alan koulutusta olen saanut sekä ammatti- että yliopistopuolella.

Toivotan sinut tervetulleeksi Nardus Median asiakkaaksi!

Pertti Muikku