Verkkosivut

Verkkosivuja voi tehdä nykyään usealla eri tekniikalla. Sivujen teon alkuvaiheessa kartoitamme asiakkaalle parhaimman ja kustannustehokkaimman vaihtoehdon. Tekniikan skaala liikkuu itsekoodatuista sivuista valmiisiin tai räätälöityihin verkkosivualustoihin, joita on esimerkiksi suosittu WordPress.

Verkkosivut tarvitsevat usein myös erityistä toiminnallisuutta. Tällaista voi olla esimerkiksi asiakasrekisterin integroiminen sivujen yhteyteen. Nardus Medialta löytyy räätälöityyn toiminnallisuuteen tarvittava koodaus- ja tietokantataito.

Hakukonelöytyvyys

Sivuille päädytään useimmiten hakukoneiden kautta. Siksi on tärkeää, että hakukone löytää sivut. Tämän hetken hauista suurin osa tehdään Googlella. Optimoimme sivuston Google-löytyvyydelle, mutta pidämme myös muut hakukoneet mielessä.

Löytyvyyden rakentaminen alkaa jo sivujen teon alkuvaiheessa. Löytyvyyteen vaikuttavat niin domainin valinta kuin verkkosivupalvelimen sijainti. Hakukonelöytyvyyden keskiössä ovat avainsanat. Avainsanat ovat niitä, joilla asiakas etsii tiettyä asiaa. Löytyvyyden rekentamisessa tärkeitä alueita ovat myös mm. sivujen sisältö, luotettavuus, oikeaoppinen koodaus, ulkopuoliset linkit ja mobiilitoimivuus.

Nardus Medialla on kokemusta hakukonelöytyvyydestä jo yli 15 vuoden ajalta. Tähän saakka olemme saaneet asiakkaidemme sivustot aina kärkisijoille.

Uusien sivujen alkuvaiheessa saattaa olla tarpeellista käyttää maksullista Google Adwordsin mainospalvelua. Myös siihen Nardus Medialla on pitkä kokemus.

Verkkokaupat

Verkkokaupan pystyttäminen ei ole enää välttämättä kallista tai aikaa vievää. Pienen mutta täysiverisen kaupan saa pystyyn jopa parissa päivässä maksuvälineineen. Verkkokaupan suunnitteluvaiheessa kartoitamme asiakkaan tarpeen ja teemme kauppakokonaisuuden kustannustehokkaasti ja takuulla.

Taitot ja graafinen suunnittelu

Nardus Medialla on kokemusta graafisesta suunnittelusta ja taittotöistä jo 20 vuotta. Taitamme kirjoja ja  lehtiä, teemme mainoksia, esitteitä, käyntikortteja, logoja ja mitä vain tarvitaan.

Tekstit ja valokuvaus

Nardus Medialla on pitkä kokemus toimitustöistä. Osaamme koko lehdentekoprosessin postittamiseen saakka.  Osaamme asiakasrekisterin kustannustehokkaan optimoinnin, jota tarvitaan usein ilmaisjakelulehdissä. Myös mainostekstit ja valokuvaus onnistuvat.

Mikrotuki

Kun ollaan tekemissä tietotekniikan kanssa, tulee välillä eteen ongelmia. Mutta ei hätää, ne on tehty ratkaistaviksi. Usein ongelma ratkeaa jo puhelimessa tai etäyhteydellä, joskus tarvitaan käynti paikan päällä. Teemme mikrotukea sekä Windows- että Mac-ympäristössä. Haluamme auttaa sinua nopeasti ja ehkäistä tulevia ongelmia.

Jos olet yksityishenkilö, saat mikrotuesta kotitalousvähennyksen. Lue kotitalousvähennyksestä lisää täältä.

E-kirjeet

Lähes jokaisella yrityksellä on tarve lähestyä asiakkaita tavalla tai toisella. Yksi edullinen tapa on lähettää sähköpostiviestejä, joita sanotaan myös e-kirjeiksi. Tavallisella sähköpostillakin voi lähettää viestejä, mutta sen ongelmana ovat viestien läpimenon rajallinen määrä, kontrolloimattomuus ja koruton ulkoasu. Nardus Median kautta saat lähetettyä e-kirjeen suurillekin määrille nopeasti, helposti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Suunnittelemme ulkoasun, joka näkyy hienosti myös mobiililaitteissa. Lähetettyjen kirjeiden tilastot ovat aina käytettävissäsi.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media kuten Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+ ja Youtube kuuluvat tähän päivään. Sosiaalisessa mediassa näkyminen on tärkeää ja se johdattaa tutustumaan tarkemmin yrityksen palveluihin. Sosiaalisen median mainoskampanjat ovat oikein tehtynä kustannustehokkaita. Esim. Facebookissa saa kohdeyleisön rajattua hyvinkin tarkasti.

Pystytämme sosiaalisen median puolestasi, päivitämme ja teemme mainostusta. Annamme kaiken kertyneen kokemuksemme käyttöösi. Laaja mediaskaala takaa tuotteiden näkyvyyden, sillä usein ihminen tottuu käyttämään pääasiassa omaa mediaansa.

Suorat nettilähetykset

Tarvitsetko tilaisuudestasi tai kokouksestasi suoran lähetyksen, joka näkyy kaikille tai rajatulle yleisölle netissä? Nardus Medialla on myös tähän valmiudet ja kokemus. Lähetys talletetaan tarvittaessa, jotta sitä voidaan katsoa ja muokata jälkikäteen. Tuotanto tehdään yhdellä tai useammalla kameralla laadukkaan äänen kanssa.

Teemme myös pienimuotoisia henkilökuvauksia elokuvakameralla esimerkiksi verkkosivuille, Youtubeen, Vimeoon ja sosiaaliseen mediaan.